dinsdag 17 mei 2011

Bandito voor Sophie

Het patroon van de Bandito heb ik al een jaar in huis. En elke ik wilde het al heel lang maken, maar schoof het steeds voor me uit, want het leek me erg lastig om dit vest te maken.
Ik nam me in elk geval voor om het vest af te hebben voor we op vakantie gaan (half juni). Vooral ook omdat Sophie haar buitenspeelvest dat ze nu aan heeft ook echt te kort wordt. Een nieuw vest moest er dus ook echt komen.
Een flink aantal weken geleden had ik al stof gekocht, en het patroon geknipt, en weer belandde het in de hoek. Nu met de reden: als ik nou eerst de cursus van mijn borduurmachine afwacht, dan kan ik er ook borduurtjes op maken.
En aangezien ik die cursus vorige week gehad heb, kwam ik er niet meer onderuit, en heb ik het vest nu echt gemaakt.
Eerst een aantal borduurtjes erop gemaakt, en toen het vest in elkaar gezet. en ondanks dat ik een hekel heb aan ritsen inzetten, zat het vest zo in elkaar. Het is helemaal geen moeilijk patroon, en het is een superleuk vest om te maken!
Alleen de mouwen zijn veel te lang, dus deze moeten een flink eind worden omgeslagen, maar dat is te overzien. Een volgend vest moet dus bij de mouwen een flink stuk ingekort worden.
Maar ik ben echt heel erg blij met het vest!2 opmerkingen:

  1. Oh wat is hij mooi geworden, echt gaaf!

    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal leuk, zeker ook met de borduursels erop, die wordt vast veel gedragen!

    BeantwoordenVerwijderen