woensdag 8 juni 2011

Even bezig met andere dingen.

Wachtend op de stof die ik voor Finn besteld heb om een broekje te maken, en een overvolle kledingkast voor Sophie ben ik even met andere dingen bezig.
Er ligt nog wel een half afgemaakte naamslinger (vilt voor de letters is ook in bestelling), maar ik ben eigenlijk even met andere dingen bezig.
Waarmee? Het beitsen van een speelhuisje voor Sophie die ze voor haar verjaardag gaat krijgen, het verven van een tafel en 2 stoeltjes voor Sophie, het verven van mijn gangmuur in een een mooie vergrijsde blauw tint, het verven van een 'sierkapstok', het verven van onze slaapkamer muur, in dezelfde mooie grijsblauw tint. Ook is de aannemer bij ons bezig geweest om op de plaats van het raam op zolder een duur naar het dakterras te maken, en een berging boven het trapgat. Deze moeten ook nog geschilderd worden. mijn naaitafel stond voor dit raam, dus daar moet nu eerst een andere plaats voor gevonden worden. Binnenkort gaan we ook nog op vakantie.
Wat dat betreft dus genoeg te doen, maar van mijn naaimachine komt de laatste weken weinig resultaat.

1 opmerking:

  1. Wow... dat is een hele waslijst, maar wel allemaal leuke dingen. En vooral van verven zie je altijd zo snel het resultaat, dat je gelijk weer energie krijgt voor de volgende klus.

    Succes met alle klussen!

    Fijn weekend, groetjes Collie

    BeantwoordenVerwijderen