woensdag 8 augustus 2012

Joggingbroek Finn en vest geborduurd

Voor Finn was ik al een tijdje op zoek naar een joggingbroek. Van Jenny van Zussies kleding voor Girls kreeg ik een patroon. Vorig week op de markt stond er geen kraam die joggingstof had, dus ik moest het doen met mijn rest stoffen. Helaas kon ik hier geen heel broekje uit halen. Mijn voorkeur ging uit naar de donkerblauwe stof voor het broekje. De kwaliteit is mooier, en ik vind de kleur mooier. Helaas, dat ging niet lukken. Dan maar een rood broekje met blauwe streep gemaakt. Een klein vliegtuigje erop, en weer een vakantieproof broekje. De kwaliteit van de rode stof is niet denderend, dus richting de winter maar eens goede joggingstof inslaan.
Voor Sophie had ik vorig jaar al een vest gekocht. Gekocht omdat de pasvorm mooi was tegen een zeer goede prijs. Ze heeft het vest alleen nog nooit aangehad. Het lag al tijden klaar om geborduurd te worden, maar het kwam er niet van. Nu dus toch. Ik ben niet helemaal tevreden. De tekst Love had ik in een andere hoek op het vest willen hebben, maar op de een of andere manier heb ik de stof verkeerd op de ring bevestigd. Bij de bus dacht ik de geheel geborduurde versie te hebben, maar dit bleek toch de applicatie versie te zijn, en ik heb er dus geen stof tussen gelegd. Dus een grijze ondergrond. Maar zelf is ze tevreden.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke borduurtjes heb je erop gemaakt. als ik dat zie, wil ik ook zo graag een borduurmachine..... Maar ja, dat zal voorlopig wel eeen droom blijven.

    BeantwoordenVerwijderen