vrijdag 23 mei 2014

Broekenparade

Er was hier een groot gebrek aan korte broeken. En met het mooie weer van afgelopen week waren een paar korte broeken geen overbodige luxe.

Ik moest op zoek naar een nieuw model, want mijn favoriete model loopt maar tot maat 98. Ik vond in de knippie een soort gelijk model. Deze was echter met een rits, en ik vind een knoop en een rits onhandig voor een drie jarige. Ik vind het wel gemakkelijk dat ze zelf hun broek aan en uit kunnen trekken en zonder problemen naar de w.c. kunnen gaan. Dus ik paste het model iets aan, en maakte een valse rits en een tailleband met elastiek.

Dit was een proefbroek, het origineel was een broek van mijn moeder.


Finn is helemaal weg van piraten. Dit stofje vond ik nog net kunnen. Hij is er zelf helemaal weg van, en vraagt elke dag of zijn piratenbroek al weer droog is. Hij heeft zelf ook meegeholpen met het maken van de broek. Bij mij op schoot achter de lockmachine, alle spelden uit het patroon halen en hij heeft alle draadjes afgeknipt. Hij is er heel trots op.

Dit broekje was ook een testbroekje. Het is een korter model. Officieel tot net boven de knie. Bij mijn lange mannetje viel hij echter heel ver boven de knie. Ook viel hij heel smal. Dit is dus een niet draagbaar broekje.

3 opmerkingen:

  1. Knap hoor broeken maken, ze zien er super uit, ik doe het je nog niet na.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke broekjes heb je gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke broeken! M'n handen jeuken, wil ik ook eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen