donderdag 10 november 2011

Lampenkap voor Finn

Een paar weken geleden heeft hoorden we een klap en zat Finn vol enthousiasme tussen duizenden stukjes glas. Inderdaad, hij had zijn lamp van zijn kast getrokken.
Er moest dus een nieuwe lamp komen. En omdat wij nog drie roomwitte schemerlampen hebben staan waar we niks mee doen, leek het me leuk om deze te proberen te bekleden en op te leuken.
Een filmpje op you-tube bekeken en begonnen. En ik moet zeggen, het resultaat valt me niks tegen. Alleen over de auto ben ik niet helemaal tevreden.
Sophie heeft een kroonluchter met witte kapjes, die ook nog opgepimpt moet worden. Daar gaan we dus ons deze winter dus ook maar eens aan wagen.

Dit was de saaie witte lamp.En dit de opgeleukte lamp.

4 opmerkingen:

 1. Oh leuk geworden zeg! Ik durf me niet te wagen aan zulke frutsels, maar vind het wel leuk om het bij anderen te zien.
  groetjes DAnielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Mag ik vragen welk Youtube filmpje je hiervoor gevonden hebt? Ik wil het ook wel eens proberen voor zoon en dochter.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Judith,
  Ik heb gegoogeld en gewoon de eerste de beste site aangeklikt. Daar stond duidelijke info en een filmpje. Ipv afgewerkt met biaisband, heb ik met goede lijm de restjes aan de binnenkant weggeplakt om de metalen ronding van het frame heen. Ik vond het echt heel leuk om te doen.
  http://www.habitos.be/interieur/item.asp?item_id=2327

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anouk, Dank je wel voor de link. Ik ga dat zeker eens proberen.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen