zaterdag 26 mei 2012

Voorbereidend werk..

De twee lappen stof die ik donderdag op de markt kocht zijn al verknipt. Het worden weer twee korte broeken voor Finn. Gisteravond heb ik de patronen geknipt.
En vanavond heb ik ze gelokt. Dat is iets waar ik dus echt niks aan vind, dus ik moest me er even toe zetten. Als het nu morgen mooi weer is, zet ik mijn naaimachine misschien wel buiten. Dan kan ik de broekjes in elkaar zetten. Want ondanks dat het aankomende week weer frisser wordt ga ik er toch vanuit dat het nog wel eens een langere tijd achter elkaar warm wordt!

3 opmerkingen:

 1. met de laatste twee broeken naaide ik steeds de naad, en lockte m daarna af, tgaat en veel sneller, t is netter, en je hoeft dat vervelende locken niet allemaal achter elkaar te doen! In de winkel gekochte dingen is het ook zo gedaan. Het nadeel is wel dat je altijd twee machines op tafel hebt staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig! Je kunt nooit genoeg korte broeken hebben en in de winkel betaal je al snel ruim 15 euro voor een simpel modelletje. Succes met het in elkaar zetten..

  Alvast fijne pinksterdagen!

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sarina,
  Dat doe ik ook wel vaak hoor, afwerken na het naaien. Vooral met dunnen stoffen. Mijn naai en lock machine staan naast elkaar. Alleen is mijn lockmachine me te zwaar en lawaaiig om buiten neer te zetten. Dus het moest maar even :-)

  BeantwoordenVerwijderen