dinsdag 13 november 2012

Kleren voor babyborn

Sophie haar pop is kapot. Of eigenlijk is het mijn pop die ik kocht / kreeg toen ik klein was en waar zij altijd mee speelde. Met 5 december in het vooruitzicht vond ik een mooie babyborn op MP. Daar zat dan wel een setje kleren bij, maar dat stelde niet veel voor. En zeg nou zelf, zit dit er niet heel schattig uit? Ik zou hier als kind heel blij van worden. Aan het patroontje dat ik vond bij www.wollyonline.nl veranderde ik de achterkant. Ik zette in de hele achterkant klittenband, zodat Sophie het jurkje ook zelf aan en uit kan trekken.
Het maken van de schoentjes was een priegelwerkje, maar wel heel leuk om te doen. Ik heb nog wat stofjes liggen voor een tweede setje, dus die zal er vast ook komen. Alleen laat ik dan wel de bandana weg, want volgens mij wordt die in de praktijk weinig gebruikt.

8 opmerkingen:

 1. daar zal je dochter vast heel blij mee zijn
  groetjes sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk he.en dat van mp.zelf heb ik voor elisa ook kleertjes gemaakt voor dr verjaardag.(heb ze niet gepost) en heb nu bij de bieb een boek met poppenkleertjes geleent.de bedoeling is dat ook om voor 5 dec af te krijgen,maar kweet alleen nog niet of dat lukt.
  Het knippie poppenboek heeft het geloof ik.staan veel leuke dingen in.tis maar een tip ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat boek met poppenpatroontjes heb ik ook geleend uit de bieb janneke , ik kwam het laatst tegen, daar staan inderdaad erg leuke patronen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk geworden! Het Knippie poppen patronen boek is altijd een hit. Staan erg leuke en gemakkelijke patronen in. Ik heb het ooit eens gekocht op Marktplaats. Neem eens een kijkje op mijn website http://mijn-poppenkleertjes.blogspot.nl/ Hier laat ik de poppenkleertjes zien die ik gemaakt heb. Ik doe het voor de lol want een dochter heb ik niet, wel twee jongens. Nu maar wachten tot die wel een dochter krijgen ;-)

  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb je een award gestuurd, zie mijn blog.

  Groeten Felisa

  BeantwoordenVerwijderen