zaterdag 27 oktober 2012

UWYH Pyjama

Een volledig UWYH project is deze pyjama geworden. Een niet meer gedragen vest van mij, een niet meer gedragen hemdje van mij , een restje rode tricot en een stukje strijkvelours.
Het lukte allemaal maar net. De broek kon ik in de lengte uit het vest halen als ik er maar geen zoom aan knipte. Daarom heb ik aan de onderkant van de broek een iets ruimere bies gezet. Ik kon uit het vest nog wel mouwen, maar geen voor en achterpand van de pyjama meer knippen. Ik had nog wel een blauw hemdje liggen. De onderkant van het bestaande hemdje gebruikt als onderkant van de pyjama, scheelt weer afwerken. Om de kleur rood weer terug te laten komen en de pyjama iets op te vrolijken, maakte ik er met strijkvelours een tractor op. De foto's zijn niet helemaal super geworden, maar de pyjama mag nog niet in beeld komen bij de kinderen. Hij wordt ingepakt als Sinterklaascadeau.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Anouk,

    Super wat je met je eigen oude kleding niet kon doen hé, nu heb je er een plezante pyama van gemaakt, Schattige pyama van weten maken hoor.

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een dotje! Daar gaat je zoon echt wel blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen