zondag 14 oktober 2012

Herfst setje

Het is al weer een tijd geleden dat ik iets voor Sophie maakte. De jurk en de legging van dit setje waren zo af. Maar aangezien het winter wordt, wilde ik ook graag een vestje bij de jurk maken. Ik bestelde het vestje Kerstin van FM, en maakte de fout mijn oude adres op te geven. Zo komt dat patroon natuurlijk nooit aan... Al met al duurde het een paar weken, maar donderdag ontving ik het patroon, en meteen dus maar het vestje gemaakt. En nu is het hele setje compleet. De welbekende ABC jurk (blijft een favoriet), een legging nagetekend van een goed zittend model, en het Kerstin vestje. De reactie: Moooiiiii.... En op de vraag of ze het setje aan wilde vandaag: " Nee" . Als ze het aan heeft zal ik nog eens een paar foto's maken.
Ons meisje had vandaag trouwens wel een zelfgemaakt rokje aan, en deze foto waarin ze flink draait met haar rok vind ik wel erg leuk.

5 opmerkingen:

 1. Leuk setje! Mooie stof heb je gebruikt, ziet er lekker warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stofjes heb je gebruikt! Een leuke combi zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi setje! Leuke om een bloemenstof met strepen gecombineerd te zien. Mooie warme kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Hele mooie kleuren zo bij elkaar. Toevallig heb ik net een vergelijkbaar streepje op de kniptafel klaar liggen, leuk jouw creatie als inspiratie te zien!

  BeantwoordenVerwijderen